Pushead art Tee (SOLD)





Pushead Art Tee
Condition : 10/10 (Kain 100 cttn,kain menarik,lubang dan kotor x kelihatan,like new,dessign art pushead,kaler pun lawa,hitam legam juga,terbaik,overall tip top condition.)
Size:M(P2P:18.5 L:27)
Tag :Hanes
Price:SOLD

Dead Boys Band Tee (SOLD)





Dead Boys (Young,Loud n Snotty) Band Tee
Condition : 10/10 (Kain 100 cttn,design menarik x pecah,kotor dan lubang x kelihatan,jahitan double,kaler hitam legam lagi,berbaloi2,overall tip top condition.)
Size:S(P2P:17 L:25)
Tag :Buah
Price:SOLD

Uniqlo Straight Red Line Jeans (SOLD)











Uniqlo Straight Red Line Jeans 
Condition : 10/10 (100% cotton jeans,kotor dan lubang x klihatan,kondisi kain terbaik dari ladang,color biru lagi,kaki dpt asal mmg dah potong,kepala kain,button fly,overall tip top...)
Size:32/33
A:32/33 Inch
B:41.5 Inch
C:19 Inch
D:16 Inch
E: 21 Inch
Tag : Uniqlo Japan
Price:SOLD

Harvard Tee (SOLD)









Harvard Tee
Condition : 10/10 (100 ctttn materials,baju like new,lubang dan kotor x kelihatan..jahitan doublekaler baju pun menarik,xda luntur lagi,.overall tip top condition.)
Size:M(P2P:18 L:28)
Tag :Champion Hoduras
Price:SOLD

One Piece Tee (SOLD)









One Piece Tee
Condition : 10/10 (100 ctttn materials,baju like new,lubang dan kotor x kelihatan..khas tuk yg minat one piece cepat2 la grab baju ni hohoho..overall tip top condition.)
Size:M(P2P:18 L:26)
Tag :One Piece JAPAN
Price:SOLD

Corrupted Band Tee (SOLD)










Corrupted Band Tee
Condition : 9/10 (100 cttn material,design terbaik,blakang baju ada print juga,double stitch,lubang dan kotor x kelihatan,kaler hitam x jatuh lagi,overall terbaik)
Size:M(P2P:19.5 L:26)
Tag :Gildan
Price:SOLD

Dry Polo Shirt (SOLD)







Dry Polo Shirt
Condition : 10/10 (100 ctttn materials,baju like new,mcm baru kuar kedai huhuh,koler keras lagi,ring dekat baju still fit lagi,kotor dan lubang x kelihatan,design lawa n menarik,overall mmg terbaik,dpt fresh dri guni..)
Size:S(P2P:17 L:26)
Tag :Uniqlo JAPAN
Price:SOLD

VTG Greenday Insomniac Tour Ringer Tee (SOLD)











VTG Greenday Insomniac Tour Ringer Tee
Condition : 8/10 (100 cttn materials,band tour tee,baju ok lagi cuma sz agak besar la.ada kesan lubang sket,refer last photog,graphic menarik,kin pun lembut juga,copyrite 95,single stitch,overall in good vtg condition.)
Size:L(P2P:21.5 L:26)
Tag :Wild Oats USA
Price:SOLD

POSTAGE POSLAJU TRACKING NO


Assalamualaikum dan salam sejahtera...TQ for the serious buyers..ni adalah details tuk postage item korang...Nt sda sampai info² la yee :D

  • Ah Xiang (JOHOR) - EM333312256MY
  • Khairul Amin (PERAK) - EM333312295MY
  • Tun  Mutahir (MELAKA) - EM333312335MY
Best Regards,
One-Rombengan


VTG Uni Hawaii Rayon Tee (SOLD)









VTG University Hawaii Rayon  Tee
Condition : 10/10 (3 blends materials,10 rayon ja,single stitching,baju perfect condition,xda lubang or kotor,cumanya dekat tulisan tu dah minor faded sket,refer photog ya,overall in good vintage condition)
Size:L on tag fit M(P2P:19 L:25.5)
Tag :Artex (50/40/10 Rayon)
Price:SOLD

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger