WTS DSLR CANON 1100d (RED) (SOLD)









WTS DSLR CANON 1100d (RED)
Condition : 10/10 (Used item yg x sampai sebulan pakai,shutter count below 1k,jarang guna camera ni,xda pernah jatuh,xda calar,like new lagi,lens fun xda fungus segala,siap dengan warranty n resit original,kotak di bagi skali,chager,usb cable di sertakan sekali,camera ni skali dgn kit lens dia (EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS Lens),overall camera ni tip top condition.camera ni kazen aku punya,dia jual pun sebab jarang guna,so segala urusan jual beli testing camera buleh call dia  016-8232628 - HUSSIN.prefer serious buyer around Kota kinabalu sahaja..)

Price:SOLD

info:
http://shashinki.com/shop/canon-1100d-digital-camera-1855mm-f3556-lens-canon-malaysia-p-7003.html#!tab1


Sling Beg TOUGH (SOLD)











Sling Beg TOUGH
Condition : 10/10 (meterial beg jeans tebal dan kulit,dalam beg cun xda koyak,ada 2 kompatmen beg depan dan belakang,zip ok xda masalah,design simple,overall tiptop.)
Size:6"x8"
Tag :Tiada (mmg dapat dah xda)
Price:SOLD

VTG Canterbury FFR Shirt (SOLD)









VTG Canterbury FFR Shirt
Condition : 9/10 (100 cttn material,good vintage condition,lubang dan kotoran x kelihatan,logo blakang baju baldu,color lengan pun menarik biru x merah,single stitch,overall tip top...)
Size:L(P2P:20 L:28)
Tag :Canterbury Japan
Price:SOLD

Union Jack B/W tee (SOLD)












Union Jack B/W tee
Condition : 9/10 (100 cttn material,design simple,black n white color,kesan lubang xda,kesan kotor x kelihatan sangat,basuh dulu sebelum pakai,naik la kaler putih tu mcm baru,gunakan varnish tanpa was2,double stitch,overall tip top...)
Size:S fit M(P2P:18 L:25)
Tag :Faded (made japan)
Price:SOLD

Mighty Mouse Tee (SOLD)









Mighty Mouse tee
Condition : 10/10 (2 blend material,lubang dan kotoran x kelihatan,kain mcm pasir,double stitch,design simple,blakang baju kosong xda design,overall tip top...)
Size:M(P2P:17/18 bleh muat L:25)
Tag :Mighty Mouse tm
Price:SOLD

VTG Grand Slam (RedxWhite) Shirt (SOLD)










VTG Grand Slam (RedxWhite) shirt
Condition : 8/10 (2blend material,lubang dan kotoran x kelihatan,design simple,single stitch,overall tip top...)
Size:M(P2P:18 L:26)
Tag :GS Japan
Price:SOLD

VTG Grand Slam Shirt (SOLD)










VTG Grand Slam Shirt
Condition : 10/10 (100 cttn material,lubang dan kotoran x kelihatan,koler keras lagi,design cun,single stitch,overall tip top...)
Size:M(P2P:19 L:25)
Tag :GS Japan
Price:SOLD

VTG Lite Fun Run 1980 Tee (SOLD)





VTG Lite Fun Run 1980 tee
Condition : 9/10 (50/50 material,lubang x kelihatan,ada kesan kotor sikit,basuh insyallah hilang,design simple,single stitch,overall tip top...)
Size:S(P2P:17.5 L:23)
Tag :Russell USA
Price:SOLD



The Business Band Tee (SOLD)





The Business Band tee
Condition : 9/10 (100 cttn material,lubang dan kotoran x kelihatan,design simple,double stitch,overall tip top...)
Size:M fit L(P2P:18.5 L:27)
Tag :Screen Star x Buah Premium T (Made in Ireland)
Price:SOLD


Info:
 

Canterbury Jersy (SOLD)




Canterbury Jersy
Condition : 10/10 (untuk pengetahuan baju nie sz besar..sesuai yg pakai xxl mcm tu,kain jenis jersy,original item,baju simple ja,overall tip top...)
Size:4L on tag(P2P:25 L:30)
Tag :Cantebury JAPAN
Price:SOLD



Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger